Månedskassen

Nye og spændende oste hver måned

Månedskassen

Månedens ostekasse

Bliv inspireret til at smage ny og spændende ostetyper du ikke har smagt før. Hver måned sammensætter vi et udvalg af 8 oste som både kan være det nye og spænende samt all time klassikere for inspirerer dig til at prøve nye ting fra ostenes verden.

Du kan sammensætte dine kasser helt som du har lyst til ud fra månedens udvalg. Antallet af oste du skal vælge til dine ostekasse afhænger af om du ønsker at købe en lille, mellem eller stor månedskasse.

Bliv klogere på ugens oste…

Cheddar m. Whisky


Whisky Cheddar er en moden engelsk cheddar blandet med whisky. Den har en aromatisk smag med noter af whisky, som er varm og duftende hele vejen igennem. Kun for voksne og ideel til at afslutte en dejlig aften.

Røget Pølseost

Røget Pølseost er en Hollandsk ost, der har fået sit navn fra sin form. Den er en mild, cremet og let røget ost. Fantastisk til tapas eller smeltet i en burger.

Gouda m. Sennep

Gouda med Sennep fra Holland har en behagelig mild og frugtig, nærmest smøragtig smag med sennepsfrø i osten. Uanset om du spiser denne ost i en sandwich, som snack, i en salat eller varmet vil du ikke blive skuffet.

Rotterdam

Rotterdam er en lagret nordhollandsk gouda med stor karakter. Fremstillet efter en unik opskrift og lagret på solide træplanker i mindst 36 uger. Den er fast med knasende små krystaller og pikant med en strejf af sødme.

Rav Ost

Rav Ost er en fast, mild og fyldig ost fra Thise Mejeri og lavet af mælk fra Thyborøn egnen. Osten er fast i konsistensen uden at være tør og med en mild, men fyldig smag. Rav Ost er dedikeret til RavAage, Danmarks første miljøaktivist. For hvert 1 kg. solgt Rav Ost går 1,- kr. til Thise miljøpris.

Klingenberg Knas

Klingenberg Knas har en DNA der indeholder mælkesyrekultur fra både Danmark og Italien. Smagen kan nærmest med det samme hensætte en til fornemmelsen af en italiensk fortovscafé, spisende denne smagfulde, faste og let saltede ost, akkompagneret af et stykke ciabattabrød og et glas hvidvin.

Gedegouda m. Italiensk krydderi

Gedegouda med italiensk krydderi er en mild ost med krydderier fra Italien. Den er egnet til snack eller tapas.

Arla UNIKA Havgus 12 mdr.

Havgus fra Arla UNIKA har en mild duft af nødder og brunet smør, flødekaramel, abrikos og mandel. Den er syrlig og frugtig med noter af ananas og melon. Havgus knaser lidt og let smuldrende, men fast.

0